21

Noget at glæde sig til…

Provence venter forude. De sidste detaljer er endelig faldet på plads og jeg er omtrent i gang med at pakke. Måske ikke helt, men det er da lige om et øjeblik. Jeg glæder mig så utrolig meget til at gense Sydfrankrig og i går, da Oline kom hjem til læseferie, gik det op for mig, at der kun er ganske få uger til, at vi sætter kurs mod Provence og udsigten over Massif de l’Estérel. Vi skal bo inde i baglandet, hvor der dufter af vilde krydderurter; timian, rosmarin og lavendel. Duftene krydret med synet af statelige korkege skal akkompagnere vores provencalske, dovne dage.

Vi skal til Grasse og besøge Fragonard, fordi vi kan. Vi skal handle i Carrefour, fordi det er indbegrebet af sommerferie for Oline. Vi skal til Nice, fordi det ellers ikke er ferie for samme, unge menneske. Vi skal mødes med verdens bedste venner. Vi skal spise gode oste, frugt og grønt og masser af fisk og skaldyr, fordi vi elsker det. Vi skal læse gode bøger, spille og grine. Vi skal være tæt sammen.

Jeg glædes over, at Oline stadig gider. Man skal nyde, mens man kan.

Du vil sikkert også kunne lide