34

I dag…

I dag er det svært ikke at begejstres for den frodighed, haven lægger for dagen. Mit uordentlige staudebed giver øjenfryd og maveglæde hver eneste morgen, når jeg runder det med kaffekoppen i hånden. Der er sket lidt hver dag…

Det er ikke sirlig orden, der præger bedet dette år. Faktisk nærmest det modsatte. Tiden har ikke været til sirlig oprydning og ukrudtseliminering, så ind imellem stauderne blomstrer også skvalderkålen. Jeg elsker jo de lyse skærme, så det gør mig ingenting, men jeg ved, at skvalderkålen hellere end gerne overtager al pladsen, så om lidt må der gøre en indsats. Om lidt, sagde jeg.

Det er kun så kort tid, at bierne og jeg deler den daglige fornøjelse, valmuerne bidrager med. De falder næsten inden et døgn, så de skal nydes i al deres pragt og jeg skal love for, at bierne elsker dem. Der er et leben fra tidligt til silde og jeg kan få lov til at komme endog meget tæt på bierne, fordi de er så optaget af al den rigdom, valmuerne byder på.

  • I dag vil jeg bruge formiddagen til at fotografere for chefen. Nyt garn skal foreviges. Jeg skal sørge for at være klar.
  • I dag vil jeg stryge bunker til Langbortistan.
  • I dag vil jeg dele lidt af valmuerigdommen med Ella. Vi skal drikke kaffe og vende verden.
  • I dag vil jeg – helt usædvanligt for en onsdag – tage på en tolkeopgave sidst på eftermiddagen.
  • I dag vil vende forunderligt og vejret ser ud til at være med på sidelinjen.

Jeg glæder mig til det hele.

Du vil sikkert også kunne lide