24

Sikke en dejlig start…

Syvsovere? Nej, ottesovere er hvad vi er herhjemme, Oskar og jeg. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har sovet så længe, men det gjorde jeg i dag. Jeg har trængt, men så var det også tid til kaffe og morgentur. Oskar var enig, så det tog ikke lang tid at finde udenfor i haven, hvor solen allerede varmer dejligt.

Oskar kunne lugte et eller andet i bedet. Måske har en af nabolagets katte været forbi i nat. Måske er det ræven, som har været indenom, for at mæske sig i mosegris. Et eller andet lugter i hvert fald meget interessant derude.

Jeg måtte huske Oskar på, at det ikke er voldsomt populært, når man går rundt i mit staudebed. Jeg tror, at han havde glemt det. Han kiggede i hvert fald overrasket på mig, da jeg hostede diskret, som et tegn til at komme ud af valmuerne hurtigere end jeg kunne nå at sige kærnemælk.

Oskar har en fest lige nu. Han jagter de små, nye solsorte. Ikke at han nogensinde ville gøre dem det mindste, men det er jo hans græsplæne, de hopper rundt på. Det er fast arbejde sådan at ville forklare dem, at de skal finde et andet sted at jagte føde, men han mangler jo ikke tiden, så jeg griner bare af ham, når han løber fra Herodes til Pilatus, for at rømme plænen.

Valmuerne gør mig stadig glad en tid endnu og mor når hjem til at se dem. Hun kommer flyvende retur fra Toscana i dag. Vi glæder os til at få hende hjem. Hun har været savnet og hendes sms’er har fortalt om mange sjove, spændende og livlige oplevelser, som vi glæder os til at få uddybet.

Det bliver en god pinse. En pinse af den slags, jeg holder af og trænger til. Ro og tid til at nyde livet og hinanden.

Du vil sikkert også kunne lide