36

Glædeskickstart på en fredag morgen

Morgenen er startet med en tolkeopgave. Nogle blev ønsket en god sommerferie. Det er tidligt for mig, men kalenderen siger alligevel, at vi nærmer os.

Min ferie ligger ikke lige for, men heller ikke længere væk, end jeg næsten kan dufte lavendlerne. Om fire uger er jeg omtrent på vej. Det er ikke længe at skulle vente.

Jeg glæder mig så meget til at rejse ud og vende hjem. Sådan bliver det og jeg tror på, at jeg er klar. Jeg glæder mig i hvert fald ualmindelig meget. Min boghylde fyldes langsomt med gode romaner, der kan komme med og jeg drømmer om at finde mit tegnegrej frem, fordi jeg får udsigt over en bjergkam, jeg holder meget af.

Oline og Kenneth har aftalt, at de skal genoptage skakken, som underholdt dem så godt sidste år. Det viste sig, at Oline er et naturtalent og allerede efter det første spil, som egentlig var ment som en introduktion, gav hun sin far kamp til stregen.

Der er sø og Middelhav at bade i. Der er solskinstimer nok. Der er friske fisk, solmodne abrikoser og velsmagende tomater. Der er god tid.

Fire uger er ikke lang tid at vente… Vel?

Du vil sikkert også kunne lide