8

Inspiration

Hvid jul

Hvid jul i mere end én forstand. Lys, is og sne…

Lilla jul

Lilla, pink og grøn jul. Smukke farver og løfter om forår.

Rød jul

Min jul. Rød og traditionel, men jeg elsker rød og så er den forøvrigt ikke udelukkende rød, men krydret med de fleste andre farver jeg kan tænke på. Den er ikke stringent, stilig eller ensartet, men derimod en morsom blanding af alting.

Jeg husker min mor ind imellem har lanceret “Det hvide juletræ”, “Guldtræet” eller “Det blå træ”, men jeg husker ikke én eneste gang, hvor hun er lykkedes med det, for vi fandt altid vores skæve og grimme, men charmerende flettede julehjerter, tegnede engle, perledekorationer og skæve nisser, som vi insisterede på måtte på træet, før det blev “rigtig” jul.

I går købte Oline og Kenneth juletræ. I dag vil Oline have det ind i stuen, for det skal pyntes og det har altid været hende og Alexander, som havde ansvaret for det. Det har sjældent været værd at afbillede alene på baggrund af skønhed, men til gengæld elsker vi vores skæve, sjove og minderige juletræ, så selvfølgelig skal det også være sådan i år.

Du vil sikkert også kunne lide