13

I dag skal vi bruge universets velvilje, tak

I dag kan man med fordel huske i går. Sikke en vind og hvad skal de skyer her i dag? Så hellere sommervarme, tak.

Godt man har en vaskemaskine til at holde sig til ilden, tænker jeg, mens jeg drikker den varme kaffe, klapper hunden og sørger for, at Oline kommer op, så hun ikke kommer for sent til årets sidste prøve. Matematik er det, men allerede om nogle timer er der sommerferie for det unge menneske. En heldig gris er hun. Vi andre må vente nogle uger endnu, inden vi for alvor kan pakke hverdagen sammen til fordel for at kunne sove længe, indholdsbestemme og læse bøger uden afbrydelser. Jeg kan mærke, at jeg begynder at glæde mig.

I dag skal Ella og jeg også på en lille tur. Vi skal ikke noget spændende, men noget vigtigt og sådan er livet nogen gange skruet sammen, så man må lade andre bestemme. Det gør vi i dag, men vi bestemmer, at vi gør det sammen. Det er godt at være to og det er vi!

I dag beder jeg om universets velvilje, tak. Hvis det findes… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide