20

Fast forward…

Vi blev slet ikke uvenner, tapedispenseren og jeg. Hvis du modtager en pakke, som er klistret til i brun, usamarbejdsvillig tape, skal du vide, at det IKKE er mig, der har pakket den. Jeg har nemlig fået krammet på det skidt. Så meget, så jeg har fyldt indgangen med pakker…

Jeg har vundet garn, pakket pakker og rendt tværs over gården, for at se til Kenneth, som pludselig blev rigtig dårligt tilpas. Heldigvis hjalp lidt mad og et hvil, så han nu igen er oppe og i vigør, men man er nu alligevel sådan lidt småstolt, når man kan meddele ham ved tilbagekomsten, at der er pakket 27 pakker. “Slap bare af, for der er styr på det“, kunne jeg så lige sige. Stakkels ham, men jeg havde pakket igennem for at give ham lidt fri. Tjek!

Ind imellem måtte jeg vente. Så havde jeg da heldigvis noget, som kunne holde hænderne beskæftiget.

Nu stopper vi pakkeriet for i dag. Lossepladsen skal have et visit eller to, så der tætpakkes på traileren, men er der nogen, der har erfaring med at pakke tæt, er det vist os. Vi gi’r den gas og så skal sofaen nu også gøre godt, tør jeg godt indrømme. Pyha… jeg tror, at vi bliver glade for en bette ferie om snart :-)

Du vil sikkert også kunne lide