14

Tirsdag

Grå tirsdag. Våd og så mørk, at jeg må tænde lys. Badet er varmt og velgørende. Jeg er til gengæld langsom. Jeg er svær at trække op i dag. Måske elastikken skal strammes? Jeg tror det næsten, men om et øjeblik er jeg sammen med Lone og der skal fortælles om både det ene og det andet. Der skal deles, vises frem, grines og så skal der tolkes sidst på dagen. Jeg har gave med, som vi skal forære til én, som fortjener og trænger. Vi skal drikke formiddagskaffe, spise frokost og blive våde, fordi vi er nødt til at rende ned og hente frisk ost. Vi skal hygge os på hjørnet oppe på første med udsigt til Frederikstorv og verden udenfor, som skal lære at huske gummistøvlerne. Vi skal ærgre os over, at vi har glemt at købe nye lysstofrør til loftet, for nu kan vi intet se. Vi skal enes om, at NU skal der ske noget. Ligesom de andre gange…

I grunden er der meget at glæde sig til på sådan en grå tirsdag. Også at vi skal smage på efteråret. Jeg har taget regnfrakke på.

Go’ augusttirsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide