10

At lade op og geare ned

I aften vil jeg gribe strikkepindene. Jeg vil strikke lilla. I vildskab. Måske jeg når at blive færdig, så den kan komme med på langtur? Jeg gider gerne, men jeg håber, at den aldrig kommer frem fra gemmerne. Jeg håber, at bare skuldre og sandaler er absolut passende de fleste af døgnets timer, hvor jeg skal hen. Snart. Syd er retningen. Langt mod syd. Til cypresser og vino rosso. Langmodig dagsindtagelse. Jeg gider, gør jeg.

Jeg håber på, at jeg kan snuppe en hjemmearbejdsdag i morgen. Der er ting, som mangler en kærlig hånd, men den kan gives fra matriklen og det ville passe meget fint, for jeg trænger til morgenhår og adskillige kopper kaffe, er jeg sikker på. Først lidt ud på morgenen ved jeg, om det lader sig gøre. Indtil da sender jeg små ønsker i morgendagens retning. Det må man gerne, mens man strikker.

Du vil sikkert også kunne lide