17

Fredagsforhåbninger

Om et øjeblik starter ugens korteste arbejdsdag. I dag bliver den lidt længere, for der ligger en tolkning for enden af den. Det er jeg ikke ked af. Der er efterhånden mange tolkeopgaver i løbet af en uge. Jeg nyder hver eneste af dem og mærker både glæden og færdighederne vokse for hver gang.

Jeg elsker, at mine arbejdsdage er blandet af mange forskellige ingredienser og jeg øver mig i at navigere i dem. Jeg læner mig op af verdens bedste kollega, Lone, som hjælper mig til rette i mit nye arbejdsliv. Hun er verdens bedste sparringspartner. I dag vil jeg belønne hende med en sang, tror jeg. Så bliver hun så glad.

Som om… :-)

Om lidt venter kvædehøsten. Mmmm, det skal gøre godt med nye forsyninger af verdens bedste marmelade.

Forude ligger weekenden. Den er velkommen og den er travl. Måske vi ender med at blive færdige med vores køkken. Jeg håber det sådan.

Jeg ville så gerne nå årets hyggeligste sensommersalg. Hanne lokker med smukke og gedigne ting i Nørresundby i morgen mellem 13-16. Der er verdens bedste stemning til det sensommersalg. Der er lækkerier til både øjne og gane, masser af fristelser i form af Hannes smukke kreationer og tillige med altid mere end ét grin af dele. Det hele foregår lige her: Bofællesskabet Askebakken, Uldalsvej 2E, 9400 Nørresundby. Jeg kan virkelig anbefale dig at tage forbi. Måske jeg også når det.

Jeg vil så gerne… og ellers er jeg tilfreds, hvis jeg i løbet af weekenden når at kysse Kenneth, klappe Oskar og kramme Oline. Jeg tror, at jeg når det. Det bliver godt.

Solrig, sjov og salig fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide