12

Morgen på første og så med udsigt til sensommersol

Om morgenen tænder vi levende lys på kontoret. Ikke i sommermånederne, men tiden er inde igen og det skaber hygge og en dejlig følelse af at være velkommen, når mørket endnu ikke er veget for dagen.

I morges tændte jeg lys, satte te over og ventede. Tålmodigt og længe. Jeg glædede mig nemlig til at se Lone efter weekenden, men jeg blev snydt af virkeligheden! Hun er ude af huset hele dagen.

Til gengæld har solen fundet vej. Frederiks Torv er badet i tidlig sollys og renovationen har travlt dernede. I mylderet af morgenfriske mennesker er også de, som ikke skulle være stået op endnu. Det kunne være ham, der smækkede bildøren over egne fingre og derfor brølede en imponerende samling eder. Den stakkel, men han klarede da at komme over til parkometeret og siden også at komme videre i dagens tekst, men sikkert ikke uden, at hans fingre vil minde ham om uheldsmorgenen resten af dagen. Jeg sender ham en tanke, mens jeg husker, at reminiscenser fra gårsdagen er det rene vand. Min tand er næsten stille i dag og med sådan en start på dagen, er der jo ikke det mindste at klage over.

Må du få en god tirsdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide