6

Måske fordi man er eventyrlysten?

Hvorfor lave om på noget, som allerede fungerer? Måske fordi man er eventyrlysten? Det var i hvert fald forklaringen på, at jeg valgte et af byens andre hoteller, da jeg skulle booke den første overnatning på vej til Sydfrankrig for nogle uger siden.

Jeg havde lagt en rute, som i høj grad minder om den, vi normalt tager til Dordogne. Vi plejer at køre lige igennem uden store trafikale udfordringer, så den første del af ruten var den samme, men som sagt valgte jeg et andet hotel i den lille, stille by Ladbergen, da jeg hjemmefra bookede overnatningerne og igen konstaterede, at Ladbergen lå i tilpas afstand fra Tjørnevang. Kun omkring 700 kilometer skulle vi køre den første dag, for det er passende og man ankommer, så man stadig har kræfter til at nyde stedet, når man ankommer.

Ladbergen har vi flere år overnattet i. Vi har sovet på det ene af byens hoteller; Hotel Maurer og det har fungeret godt for os, men i år ville jeg prøve et andet og umiddelbart anderledes hotel; Gasthaus zur Post. Indrettet i et hus, der stammer tilbage til 1600-tallet, ville det da byde på lidt historie, som er anderledes end den retro-inspirerede og lidt trætte indretning, vi er vant til i byen.

Det varede ikke længe, for Hotel Maurer tilbyder Internet overalt på hotellet og det betyder, at det er nemt at arbejde uforstyrret på værelset, hvilket har været nødvendigt hver gang, vi har været afsted. Gasthaus zur Post tilbyder kun Internet på fællesarealerne og det er umuligt at sidde godt med mulighed for koncentration, hvis man skal sidde midt i et andet selskab, så jeg skiftede snart tilbage til det gammelkendte igen, for hvorfor lave om på noget, som allerede fungerer?

Vi endte i det værelse, vi har haft hver eneste gang, vi har overnattet på hotellet. De HAR altså andre værelser, men det er et skønt værelse. Kæmpestort! Lyst og beliggende på første sal med en kæmpestor og skøn balkon med mulighed for at sidde og iagttage livet i landsbyen og de fly, der hele tiden letter fra Flughafen Münster / Osnabrück, er det et bekvemt, praktisk og rigeligt værelse. Tilmed er sengen god og det er bestemt ikke sædvane på hoteller, så vi var svært tilfredse, da vi fik nøglen udleveret.

Indretningsarkitekten har måske nok en ganske særlig smag, men vi elsker det værelse …

Måske fordi man er eventyrlysten?

De par år Oline var med, sov hun på sengen midt i værelset. Det fungerede faktisk rigtig fint. Badeværelset, som var temmelig træt, er blevet renoveret siden sidste år, sofaen er skiftet ud og hotelejeren har fået en lille søn, som stod på disken i receptionen, da vi ankom. Sådan sker der lidt hver gang og vi er friske på at overnatte igen en anden gang.

Sidste år spiste vi på Restaurant Möllers Hof, men den var lukket, da vi gik en tur gennem byen. Vi endte oppe ved Gasthaus zur Post, som bestemt ser hyggelig ud, men vi har brug for at kunne arbejde i fred og ro på værelset, så indtil de finder ud af at have internetadgang på værelserne, kommer vi vist ikke til at teste deres senge.

Byen lignede sig selv. Vi fandt et nyt sted at spise lige rundt om hjørnet. Vi spiste på Restaurant Timpen og det var dejlig mad serveret af glad og opmærksomt personale, så det var en god oplevelse. Det er også hotel, men hvorfor lave om på noget, som allerede fungerer? Jeg tror, at det er vores lod at overnatte på Hotel Maurer, når vi er i Ladbergen. Det er fint med mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide