5

Onsdag er fridag og tilpas

Gårdspladsen

Onsdag er at sove længe, for jeg trænger. Jeg slæber på en weekend, som var hyggelig, skøn og travl. Det mærker jeg. Jeg er træt og uoplagt, hvis jeg ikke sørger for at holde mig i gang. Jeg planlægger små og overskuelige onsdagsprojekter, mens jeg nyder, at jeg har sovet længe. Jeg har nemlig valgt en fridag i dag. Den slags kan man være heldig at gøre, når man er ansat hos sig selv og ikke har medarbejdere på arbejde onsdag.

Udenfor er der gråt. Der er også en vældig aktivitet. Vi er ved at få gravet fibernet ned på vejen og det afstedkommer en aktivitet, der ikke er set siden vi havde Garnudsalg liggende hjemme. Der er små gravemaskiner, mænd i arbejdstøj og huller i vejen. Der er naboer, som holder øje. Der er en busk, som står i vejen her på min gårdsplads, men det er den rene luksus, for det er ikke mig, der skal grave. Det gør de.

Jeg skal kun det, der lige finder vej til min tallerken og det bliver ikke meget. Jeg skal bage. Jeg skal hækle og strikke. Jeg skal snakke. Jeg skal drikke te og huske, at det er lige om lidt, det er min fødselsdag. Bare fordi.

Rigtig god onsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide