24

Uhm det er fredag…

Vejret er vidunderligt. Udenfor skinner solen og luften er skarp og frisk. Jeg kunne bruge det. Jeg har endevendt mine køkkenskuffer og etableret det, der hedder en stakket frist, nemlig orden. Jeg kender mine lus på travet, men jeg giver ikke op så let, så nu er der forsøg i gang med små, sirlige kasser med hver deres formål.

Jeg fandt krydderier, jeg havde glemt. Jeg fandt lækkerier, jeg havde glemt. Jeg fandt trangen til at sylte sødt og surt. Så gik jeg i haven, for at mærke potentialet…

Kvæderne er utroligt store i år. De er ikke modne. De kan tåle at hænge lidt endnu. Jeg kan tage til Amsterdam og retur, inden de skal forvandles. Det passer perfekt.

Jeg har aldrig set så store kvæder før. De er imponerende og fuldbårne. Tunge og aromatiske hænger de og venter på, at tiden er inde.

Solskin og frisk luft er dejligt efter en lang dag med mange gøremål. Jeg har svinget støvsugeren og går nu og venter på, at Kenneth skal komme hjem fra Sainte Maxime, hvor der for øvrigt var 27 grader i går. Om et øjeblik er han her. Det bliver dejligt. Og knapt så varmt.

Jeg har nået det meste og allerbedst en dejlig snak med Anne. Vi skal ses. Snarest. Der er meget, jeg skal glæde mig til, men i første omgang glæder jeg mig bare over, at alle mine snart er samlet igen. Og efterårsferiestarten. For pokker da!

Du vil sikkert også kunne lide