42

Forberedelser kan også være nyt strikketøj…

Morgenen og formiddagen er tilbragt i selskab med vaskemaskinen. Der vaskes igennem. Jeg er i gang med forberedelserne til afgang mod Amsterdam mandag morgen. Jeg elsker det. Ikke vasketøjet, men at jeg forbereder mig. Det er dejligt, for forude venter dejlige dage i det bedste selskab, jeg kan forestille mig.

Jeg planlægger også lidt bilstrik. Og morgenstrik bliver det sikkert også, for jeg er oppe før alle andre. Sådan er det, når man er vant til at stå tidligt op. Min krop kan ikke finde ud af at skelne, men vågner også tidligt i weekender og ferier. Godt jeg kan lide mit eget selskab. Og et godt strikketøj. Det bliver en blød og vamset poncho fra det nye nummer af Alt om håndarbejdets Strikkemagasin, nummer 10 2011.

Ponchoen (og strikkemagasinet) blev jeg introduceret til forleden dag og igen i går, så måske der var en bagvedliggende mening med al den eksponering, tænkte jeg. Jeg tog konsekvensen og kørte ind til 7eleven på Aalborg Banegård og købte bladet, så jeg kunne komme i gang og dermed vidste, at der var så rigeligt at gøre i miniferiens ledige stunder.

Jeg strikker i én tråd Blackhill Højlandsuld og én tråd Super Kid Mohair på pind 5 og det bliver utrolig lækkert. Jeg kan allerede nu mærke, hvordan den ender med at varme mig i vintermånederne. Den bliver let som en fjer, men forbruget tør jeg ikke gætte på endnu.

Du vil sikkert også kunne lide