22

Giv slip og få det sjovt

Jeg prøver at samle og fokusere, men tiden løber og jeg når ikke meget længere. Engang var jeg sådan én, som havde styr på og var pakket og klar mindst dagen før. Jo, sådan var det. I dag skal jeg presses på tid, før jeg kan tage mig sammen. Jeg er blevet umanerlig ringe til at pakke. Jeg synes ikke, at det er sjovt. Jeg trækker tiden i det uendelige.

I sidste sekund kaster jeg mig over tasken og smider tilfældigheder i den.

Engang var jeg tjekket og havde overvejet, at dette og hint kunne kombineres på kryds og tværs. Jeg havde overvejet hvilket tørklæde, der kunne passe med alle stykker tekstil i tasken og jeg havde tænkt, at trøjen jeg medbragte kunne dresses både op og ned. Jeg vidste, at mit fodtøj kunne klare lange traveture og var suppleret med en let ting til en aften på danserestaurant. Jeg havde usædvanlig meget styr på det meste.

I dag råder tilfældet, jeg får konstant overraskelser og jeg har det sjovt.

Kontroltab? Jeg kan anbefale det, hvor der er plads.

Du vil sikkert også kunne lide