22

Rottefængeren fra Gug

I dag forlader vi Amsterdam og vender blikket og bilen nordpå. Vi er ikke meget for det, for det har været ualmindelig dejlige dage og i godt selskab, men der er grænser for al galskab og en weekend, vi nødig skulle glippe.

Vi runder opholdet af med nye gæster oppe på tredje. Hver lejlighed er indrettet til fire personer. Vi gætter på, at den på tredje er indtaget af mindst ti. Ti mennesker, som bliver trætte, voldskæve, stangbacardi eller bare utidige på absolut helt forskellige tidspunkter i løbet af døgnet. Ti mennesker, som allesammen har minus kørekort til Amsterdams smalle, stejle trapper. Plaster er et must. Og måske skadestue. Og kørekort til at finde tredje og ikke allesammen ende på anden, hvor der bankes på, råbes og insisteres eller tigges ynkeligt om at blive lukket indenfor i varmen. Ha, som jeg har grinet.

Det var for øvrigt også denne nat, vi måtte bære skraldespanden ud på gangen, fordi den er invaderet af…mus …rotter, eller?

Jeg overvejer seriøst at investere i en fløjte og et par gode, langskaftede støvler, men først pakker jeg lige dem, jeg allerede har. Vi ses nordpå.

Du vil sikkert også kunne lide