20

Loppesøndag

Jeg blev hentet klokken 11. Siden er det gået slag i slag. Først hyggede vi os med udsigten her. Det er direkte ud til Kattegat.

Bagefter kravlede vi ned i kælderen. Dernede findes små stykker guld og ikke mindst Carl, som er fuld af charmerende og beleven livsglæde. Han er en fornøjelse at besøge og tillige med et begavet menneske, som gerne taler om andet end lopper.

Dem er der ellers mange af…

I dag tog jeg igen nogle af dem med hjem. Små stykker charme, som skal præsenteres senere, når de er ude af opvaskemaskinen igen. De røg nemlig direkte derind, så de er klar til at tage i brug om et øjeblik.

Fra Carl var der ikke langt til Fidus Antik. Jeg har lige været begge steder, men det lykkedes alligevel at finde noget der også, som måtte med hjem.

Måske jeg burde have taget Lille Palle med hjem. Om ikke andet, så for at bede Oline forklare mig, hvad forbindelse der er mellem en blyant og et kasettebånd, men hun slap for den dumme opgave, ligesom Palle fik lov til at blive, hvor han var. Det var der andre småtterier, der ikke gjorde. Små stykker hverdagslykke. Ikke noget ringe udbytte.

Vi sluttede dagen med en rygende varm og velsmagende æggekage i Top Karens Hus i Rebild. Da vi landede herhjemme, snuppede vi lige en kop varmt, inden vi sagde tak for i dag.

Nu har jeg så fundet sofaen. Til gengæld tør jeg garantere, at jeg ikke kan finde ud af den igen. Før senere altså. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide