13

Fredagssmør

Fredag blev akkurat den dag, jeg havde drømt om. Jeg brugte tid på at være. Ikke ret meget andet.

Måske slap der et grin ud mellem sidebenene og jeg skal heller ikke kunne afvise, at der har været ironi og sarkasme involveret i eftermiddagen og aftenens omgang med andre, levende væsner, men hvor jeg dog nød dagen, som blev tilbragt omkring langbordet og med kort, raflebæger, kaffe, ostemadder og diverse tekniske vidundere indenfor rækkevidde. Nu er Annemette også hooked på Wordfeud. Ha!

Annemette kørte først hjem efter en god omgang lam, lidt flere grin og lidt tv. Hun og mor følger med i Vild med dans og jeg fatter ikke en snus, når de slynger om sig med navne, men det bedste var, at min svigerinde, som lå halvsløj til tørre på en sofa i Valby, bidrog via sms med aftenens morsomste kommentarer. Det har sandt for dyden ikke været nogen fornøjelsesrejse, hun var på, da hun lå der på sofaen. Måske noget feber, en heftig romtoddy og savnet af Annemette (hvem forstår nu det?) har været medvirkende årsag, men indebrændt er ikke for stærkt et adjektiv at bruge.

I dag er ingentings dag. Sovende teenagere. Sovende husbond. Sovende hund. Stilhed. Måske jeg skulle brygge en kop kaffe? Jeg tror det. Ah, det er lørdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide