11

Vi vandt!

Arbejdsdagen er slut. Forude venter en eftermiddag og aften i selskab med en masse mennesker. Alexanders skole holder sommerfest og naturligvis skal vi med. Det plejer at være alletiders dag, så den vil vi nødig glippe.

Lige nu prøver jeg at mobilisere energien, for den er væk. Den forsvandt på vej hjem fra arbejde og jeg har ikke kunnet finde den siden, men måske vender den tilbage indenfor en overskuelig fremtid. Det ville jeg sætte pris på.

I morgen kommer min svoger og svigerinde og det glæder jeg mig meget til. Det plejer altid at være hyggeligt og tilpas afslappet til, at jeg ikke behøver føle dårlig samvittighed over nullermænd på størrelse med en mindre gravhund. De er heldigvis ligeglade og kommer for selskabet og ikke rengøringen. De får husly inde i lejligheden.

Vores tidligere lejere mente forøvrigt, at de var berettiget til tilbagebetaling af deres fulde depositum, hvilket vi bestemt ikke var enig med dem i, så den sag endte først i Lejernes LO og siden i Huslejenævnet, men sagen er heldigvis faldet ud til vores fordel, hvilket var en kæmpestor lettelse.

Vi orker ikke flere kampe, men kan naturligvis ikke holde for de af dem, som startes af andre end os selv. Mens sagen har stået på, har vi fået opringninger af de tidligere lejere, som har truet med bål og brand, bandet og svovlet og gudskelov endelig forstået, at denne her sag måtte afgøres af andre instanser end os selv. Det er så sket og udfaldet blev heldigvis til vores fordel.

Vi har et efterslæb på omtrent 7 tusinde kroner, som vi vist godt kan skyde en hvid pil efter, for det ser vi formentlig aldrig skyggen af, men så endte vi så kloge. Aldrig mere lejere. Vi orker det ikke.

Nu har vi så fået omtrent 90 kvadratmeter ekstra, som lige nu står tomme, men det passer fint sommeren over, hvor vi får gæster fra nær og fjern. Så er der værelser nok og privatliv til alle de, som har den slags behov, sagde hunden. Bagefter kan vi vel sælge skidtet, hvis vi ikke selv gider, men indtil da står der altså en lejlighed ledig, som kan rumme masser af feriegæster, så nu kan de bare komme an…

Du vil sikkert også kunne lide