17

Og jeg siger tak…

Weekenden står for døren og den er faktisk mere end velkommen, men ikke mere om, at alting har været ramt af for lidt tid og alt for mange regler. Nu er Annemette her. Jeg griner så meget, at jeg konstant går rundt med lidt mavepine. Kenneth sukker højlydt, opgiver og kaster sig ind i kampen, mens han ryster på hovedet, fordi han altid glemmer, hvordan vi er sammen. Der brygges glögg, spises god mad og bodega-rafles. Jeg vinder, hvis du var i tvivl. Jeg HADER at rafle, men sagde jeg, at jeg vinder? He…

Vi har resten af i dag sammen med hende. Det skal udnyttes til sidste sekund, men først er der lige en dejlig arbejdsdag med sjov og hygge, som venter forude. Bagefter er der unge mennesker, som mener, at jeg kan trylle med nål og tråd på sekunder. Og drillerier. Og varm kaffe, grin og spil ved spisebordet. Det er da i grunden en ret skøn fredag, der venter.

Må din fredag blive fuld af grin, glögg og godhed :-)

Du vil sikkert også kunne lide