9

Det kunne måske se gråt ud, men…

Der er ikke meget lys udenfor og sådan fortsætter dagen formentlig. Man skal lede længe. Måske jeg bare opgiver og tænder stearinlys i stedet, sætter mig ned ved langbordet og nyder, at jeg er havnet midt i en fridag som i rigtigt FRI. Jeg må gøre lige akkurat, hvad jeg har lyst til. Det sker ikke alt for ofte.

Jeg har lyst til at rydde op, gøre rent, vaske tøj og så endelig slå mig ned ved bordet med en god historie i ørerne og et strikketøj mellem hænderne. Det lyder som verdens bedste plan, synes jeg.

I eftermiddag kommer Lene forbi til te. Jeg elsker, når vi er sammen. Hun beriger mit liv og måske ses vi ikke ofte, men det gør bare, at jeg sætter endnu større pris på, når vi endelig lykkes med at mødes. Hun er den klogeste kone. Jeg si’r det bare :-)

Du vil sikkert også kunne lide