14

Fredagsfryd

Det er fredag. Jeg har fri og er landet hjemme. Weekenden venter. Yndlingsdagen har forlængst taget sin begyndelse, men den er mange timer lang endnu, så jeg klager ikke. Jeg brygger kaffe. En stor latte med kaneldrys. Og finder ord frem. Jeg læser lidt. Så går jeg rundt og tænder stearinlys. Jeg kigger efter chokolade, for jeg trænger. Jeg hygger mig. Jeg glæder mig også til, at Lene kigger forbi.

Solen har skinnet i små, elastiske og humørløftende øer af varme, lys og velvære. Kenneth har gjort rent. Jeg skal bare lande. Det er jeg god til.

Om lidt kommer Oline og kæresten hjem. De er de sejeste, unge mennesker. Jeg er så vild med dem, at det gør næsten ondt i hjertet og i disse dage tænker jeg, at Alexander skulle have set. Han ville have været så glad. Akkurat så glad, som også jeg er. For livet. For kærligheden jeg deler med så mange, dejlige mennesker og for modet til at give slip og oplevelsen af, at det kan jeg roligt gøre. Det er lykkes. Og jeg er stolt og hjertet svulmer, fordi jeg er så frygteligt rørstrømsk lige nu. Det må jeg gerne være. Har jeg bestemt.

Må din fredag rumme lidt af alt det, du elsker :-)

Du vil sikkert også kunne lide