25

Lige akkurat tilpas

For længe siden bagte Alexander og Oline julekager. Den er god nok. Det er i december. Engang skinnede solen i december og sne var noget, man skulle op omkring polarcirklen for at finde. Sådan er det ikke længere. Eller er det? Måske vi denne vinter slipper for at skulle skovle og salte i en lang fimbulvinter. Man har lov at håbe og indtil videre ser alt fornuftigt, men spøjst ud. November er tør. Omtrent, men der sker noget i disse dage. De sidste krampetrækninger, inden vi træder ind i december, lover blæst for alvor.

Der er nogen, som hvisker mig i øret, at det er første søndag i advent allerede om nogle få dage. Jeg nægter at tro dem. Det kan da ikke passe. Jeg er slet ikke klar, men det er jeg vist den eneste, der tager notits af. Måske min jul bliver sådan “Hovsa, er det jul? Jeg smider lige en and i ovnen”, for jeg fornemmer et spirende talent for at tage tingene, som de kommer. Det er nu slet ikke usundt og heller ikke det mindste ubehageligt.

Det er fredag. Det kan heller ikke være usundt. Om ganske få timer starter weekenden. Jeg er helt og aldeles klar. Faktisk er jeg tyvstartet. Indeni.

Må din fredag blive lige tilpas :-)

Du vil sikkert også kunne lide