14

Når vi når slutningen af december, begynder jeg at larme…

Jeg har altid haft mange smykker. Jeg elsker dem. Jeg foretrækker sølv, så det er meget begrænset, hvad der findes af guld i mine gemmer og det luftes kun, hvis det kan kombineres med mine mange sølvsmykker. De er store, rustikke og tunge. De er ikke spinkle. Jeg bærer få ad gangen. Jeg bærer kun armbånd, hvis jeg ikke har halskæde på og omvendt. Jeg bærer kun én ring og på modsatte hånd, hvis jeg har armbånd på og jeg bærer sjældent øreringe, hvis jeg bærer andet end ringe og sådan er jeg sær omkring glimmer og larm. Lidt, men godt.

I går var vi inde omkring Athena, fordi vi gerne ville finde et par gaver derinde. Det lykkedes ikke og det er sjældent, at vi ikke kommer derfra med én eller anden ting, for der er fuld af smukke fristelser derinde. Det er min absolut foretrukne smykkebutik. Det er en butik fyldt med smukt unika og jeg elsker, når jeg ejer et smykke, som ikke alle andre har. Sådan er det f.eks. med det smukke armbånd, jeg fik i gave af Kenneth. Jeg knuselsker det og det er utrolig smukt og gør sig godt på armen. Det er rustikt, ikke for spinkelt og ikke for pænt. Det råber lidt, men ikke for meget. Det er akkurat sådan et, som jeg også selv ville have forelsket mig i.

I går fik jeg at vide, at der har været rigtig mange forespørgsler på det armbånd, efter jeg viste det her på siden. Det kan jeg godt forstå. Jeg synes også, at det er smukt, men jeg er nu også glad for, at det kun er mit ;-)

Lige nu er armbåndet på min arm hver dag. Jeg føler mig næsten bar, når jeg er uden. Det kombineres med min aktuelle yndlingsring fra Pilgrim. Den er fra forårssæsonen, men den passer perfekt til efteråret og ikke mindst december, hvor man godt må både råbe og glimte lidt, så det gør jeg. Jeg smutter ringen over venstre hånds pegefinger og så er det af sted ud over stepperne.

På neglene har jeg Chanels Black Pearl. Det er en fantastisk lak. Den er blank, lidt hysterisk og rigtig flot til vinterblege hænder, som jeg har to af. Jeg elsker den. Den er flot og opsigtsvækkende. Den er et kompliment til alt mit sorte. Den er til gengæld lidt forstyrrende, når jeg tolker.

Jeg er ikke sikker på, at de, som modtager mit tegnsprog, er generet af den, men jeg har selv lidt svært ved ikke at være meget neutral på hænderne, når jeg tolker. Alligevel får den fuld skrue lige nu, for det er kun den sidste uge inden jul én gang om året, så fra og med mandag sender jeg sorte lysglimt ud over verden, indtil jeg går på juleferie den 23. sidst på eftermiddagen.

Lidt fest skal der til.

 

Du vil sikkert også kunne lide