18

Forventningens glæder

Jeg forbereder de sidste ting, mens jeg nyder forventningens glæde. Lige om lidt kommer Anne og dejlige Amanda på søndagsvisit. Vi er gode til at improvisere, så det er ikke nogen særlig gammel aftale, men sådan en, man skynder sig at gøre plads til, fordi man ved, at den vil bringe juleglæde, varme grin og god, intens snak. Vi nåede julegaverne i rekordfart fredag, så der har været tid til at gøre en masse andre ting færdige i går og det levner plads til en søndag, som ikke skal indeholde andet end dejlig før-julehygge i godt selskab.

Vi skal have en hurtig, men velsmagende kartoffelsuppe med sprøde bacontern. Vi skal have lidt brød. Vi skal drikke både koldt og varmt. Der skal kræfter til at klare sådan en december, så der er selvfølgelig også afsat plads til alt det søde, som du kan se.

Sidst på dagen kommer mit hjertes yndlingsbarn hjem fra Køln. Hende glæder jeg mig også til at kramme livet ud af, inden jeg vil forkæle hende med god mad, kærlighed og et ekstra kram inden sengetid. Der er nok at glæde sig til, skal jeg love for.

Må din søndag blive decemberblid :-)

Du vil sikkert også kunne lide