18

Mmmm… decembersøndag med sødt på

Søndagen blev helt rigtig. Dejlig. Langsom. Blid og blød, hård og kantet og alting lige midt imellem. Og klistret. For nogle af os…

Den blev også til noget, der kunne minde om oplysningstiden. I hvert fald følte jeg lyset spredes på den indvendige side af hovedet og det er ikke noget ringe udbytte på en søndag sidst i december.

Der blev hygget og brygget og noget præsenteres meget smukkere og sjovere hos Anne på et senere tidspunkt, men i hvert fald har det været sjovt at iagttage en anden Clevin end mig selv. Anne deler min passion for at klippe og klistre. I dag lod jeg hende om limen og nøjedes selv med at folde den smukke julestjerne, som var en skøn foræring fra Anne og Amanda.

Anne forærede ikke alene en stjerne, men sørgede også for andre julede indslag i huset her og det var på sin plads, for aldrig har været så lidt julet, som dette år, men det føles faktisk helt okay, så jeg er egentlig tilpas. Frygteligt tilpas. Måske er det dagen i det gode selskab. Jeg tror det næsten :-)

Du vil sikkert også kunne lide