12

Lidt granguirlande kan man vel altid bruge…

Vejret har været vidunderligt i dag. Solskin og fornemmelsen af høj og klar himmel. Måske ikke særlig julet, men dejligt og godt for humøret. Det hjalp desværre ikke synderligt på maven og kvalmen, men til gengæld har jeg med sikkerhed grinet og smilet lidt ekstra. Jeg elsker solen og lyset. Jeg elsker også, at alting har det med at flaske sig uanset om der er gjort julerent eller ej. Mennesker kommer heldigvis før nullermænd og støvede vindueskarme her, så jeg lever snildt med, at der ligger et drys gråt på udvalgte steder. Det ved jeg, at mine julegæster også gør.

Jeg elsker også mine nye hoveddøre. Ikke prangende, men den slags er der ikke finanser til, når det er tre, der skal skiftes på én gang og det er kun er den ene, som ikke skal specialsyes. Der er noget at se til med sådan en gammel gård, skal jeg love for og ingenting er ligetil, for alt er skævt.

I næste ombæring er det taget, der skal skiftes. Vi har lige feberreddet det kortvarigt med et par nye plader, men vi har mere end 500 m², som SKAL skiftes snarest. Prøv at gætte, om det er dyrt!

Mit bedste bud er, at jeg slet ikke har lyst til at høre prisen på sådan en omgang, så jeg venter lige til julen er overstået, inden jeg vover det ene øje og det meste af husbudgettet de næste ti år.

Der mangler stadig lidt finish omkring karmene, men nu er alle døre monteret og det er smukt. Lyset vælter ind og musene kan ikke længere spadsere ind og ud under hoveddøren, som de hidtil har kunnet.

Nu mangler vi bare lige at montere granguirlanden omkring den nye hoveddør. Så er vi juleklar.

Du vil sikkert også kunne lide