9

Vi landede smukt

Vi landede smukt i 2016. Helt uden dramatik og med en synligt mindre fyrværkeri-park i nærområdet, kom vi ind i det nye år med et glas skøn, italiensk boblevand.

Vi indledte året på traditionel vis med at se Kom og vask min elefant. Hrundi V. Bakshi er en del af vores nytårsaftener og i år var ingen undtagelse. Jeg er ellers ikke stor Peter Sellers-fan, men lige netop denne film griner jeg af år efter år. Jeg elsker den fulde tjener og den flyvende vagtel og toupéen og Birdy Nam Nam og …

Vi landede smukt

I går landede vi stille og roligt. Den yngre generation havde haft en hårdere nat, end den ældre. Jeg hentede resterne af en nytårsaften oppe på Sohngårdsholmsvej iført pailletkjole,  tømmermænd og en frisure, jeg ikke rigtigt kunne genkende, men limousine-service gider jeg altid yde for arvingen, for det giver jo nemlig også lejlighed til at grine lidt, så det gjorde jeg.

Vores sofa snurrede voldsomt i går, men alt får en ende og sidst på dagen, stoppede den uskik heldigvis ifølge Oline …

Vi landede smukt

Der skulle salt til. Fetacreme, brødstænger med pesto og solstørrede tomater, salte mandler, rugbrødshapser og så lidt tomater og en stak frisk frugt blev mit bud og ned røg det da også, men sidst på dagen blev der alligevel hentet burgere. Nogen snor nogen om lillefingeren og jeg nævner ingen navne.

Resten af aftenen blev tilbragt i den nu rolige sofa med let underholdning og hyggelig snak, iskolde colaer og resterne af juleslikket. Det er vist godt, at det snart er hverdag igen. Min mave trænger.

I dag skal der hygges igennem ved langbordet. Anne er på vej og vi har ingen planer. Kun at vende verden og i øvrigt gøre lige, som det passer os. Vi er gode til det. Jeg glæder mig ♥

Du vil sikkert også kunne lide