28

Jeg behøver da ikke kede mig…

Måske kunne du tænke, at jeg har frygteligt travlt med at holde påskeferie med frokoster, æg og masser af afslapning, men det er nu ikke helt tilfældet.

Jeg hygger mig, men ikke med frokoster med sild og snaps, æg og karse. Jeg hygger ikke engang noget særligt om de andre medlemmer af familien. Påskepynt gør vi ikke rigtigt i, men i går snuppede jeg et par grene udefra, hængte en stak træ-æg på dem og kaldte det påske, inden jeg fortsatte med at purre Kenneth og insistere på, at vi måtte i IKEA, inden vi skulle bære garn indenfor. Med bilen fyldt og favnen fuld af blomster returnerede jeg en god time senere sammen med Kenneth, som dermed havde fået fast arbejde for en tid.

Man har ALT for meget af alting, når man ikke længere kan være på et værelse så stort som det, der er mit. Så skal man rydde op, sortere, kassere og genskabe orden og ro, overblik og plads til at være. Det er påskeferiens projekt, for sådan et skal jeg have. Det er på plads nu. Eller det er netop ikke på plads endnu, men det skal det komme og jeg er sikker på, at der ligger sjove, dejlige og nedslående overraskelser gemt på bunden af de mange bunker. Det er bare at komme i gang.

Da Kenneth var færdig med at samle reoler til mig i går, var Lone kommet og jeg kunne med god samvittighed brygge en kande te og sætte mig ved langbordet med strikketøjet, så det gjorde jeg. Derfor venter der stadig lige nogle timers oprydning nedenfor trappen. Jeg er klar. Om et øjeblik, er jeg klar, for man skal sørge for at være tanket tilstrækkeligt op på kaffefronten.

Må din søndag blive fuld af noget, du holder af at lave :-)

Du vil sikkert også kunne lide