51

Gid armene holder og sneen er aflyst

Vi har forår. Det smukkeste vejr. Skyerne sniger sig ind på os nu, så det varer ikke ved, men sikke en start på lørdagen. Høj sol, blå himmel og forårsfornemmelser. Det er nemt at komme ud af fjerene så og de første, sikre tegn på forår er lige ankommet. Mirabellens knopper brister og frister.

Jeg holder så meget af denne tid og følelsen af at blive født på ny, men jeg er også helt klar over, at den ikke er en konstant. Det ene øjeblik er her varmt og solrigt. Det næste fyger sneen os om ørerne. Alligevel er jeg nok, som vi er flest, og derfor lader jeg mig forføre af foråret og jeg skuffes igen, når vinteren pludselig kommer forbi og minder mig om, at intet er sikkert endnu.

De siger, at både regn og slud kunne gæste os i denne weekend. Lige nu skinner solen og jeg nyder, så længe jeg får lov. Kommer vejrskiftet – og det gør det jo nok – er der heldigvis plads til masser af tid med strikkepindene og lidt af Kenneths sidste levering, som når til taget ude på gårdspladsen.

Der er kommet uld/cashmere, som bare aldrig mister sin tiltrækning. Der er kommet lækker, superblød Angora i de mest fantastiske farver. Jeg er helt i vildrede, for jeg kan slet ikke vælge, hvilken farve, jeg skal test-strikke af. Det samme kan siges om Super Kid Mohair, som også er ankommet i solide mængder og ikke mindst spændende og umanerlig flotte farver og endelig er der kommet den smukkeste, 100% hør til sommerstrik så smukt. Den er i de smukkeste farver og kvaliteten er helt fantastisk.

Det hele skal pakkes ud, sættes på lager, tælles op, fotograferes og så endelig listes på de imaginære hylder i butikken, så det er ikke lige i morgen, det er at finde derinde, men jeg ved, at han næsten ikke kan vente med at tilbyde tingene, fordi han selv er så glad for de smukke fibre og gode priser, han har fundet denne gang, så mon ikke han skynder sig? Jeg tror det. Der er noget at glæde sig til, synes jeg, som slet ikke kan vente med at komme ned og kigge i de nederste kasser ;-)

Må vejret og vores arme holde, for der er sørme nogle kilo at slæbe indenfor …

Du vil sikkert også kunne lide