16

Søndagslængsler

Man kan rammes af udlængsel i forskellige grader. Den milde har ramt mig. Jeg har set for lidt til verden de sidste uger, så jeg trænger sådan til at komme ud og lade vingerne bære bare for et øjeblik. En lille tur. Den obligatoriske. Søndagsturen, hvor vi vender verden og gør holdt, hvor noget interessant fanger vores øje.

I dag vil jeg opad. Nord står for tur. Måske spidsen af verden, hvis jeg kan overtale og ellers noget midtimellem.

Jeg pakker tasken i håb om, at jeg får lokket nogen med ud i Alfa, som skal luftes. På motorvej. Bare fordi. Og meget landevej, men nok først hjemad. Jeg bor ikke langt fra det meste hav måske med undtagelse af Vadehavet. Sådan er der fordele ved alting. Også at bo næsten for verdens ende.

I tasken kommer strikketøjet, for jeg lader chefen om at agere chauffør, hvis han gider. Ellers gør jeg. Og varmt tøj, for nok skinner solen, men der er ingen generende varme derude og slet ikke ved havet. Tørklæde, vinterjakke og måske en hue, for mine ører brokker sig fortsat uden for alvor at gøre ondt. Jeg passer på dem.

Foto fra Løkken Strand sidste år. Denne gang håber jeg på, at jeg skal se noget andet. Lad os nu se.

Jeg er den, der er smuttet. Altså når jeg har fået skruet tommelskruerne på ham, jeg elsker, så han følger med.

Må din søndag blive mild, lang og rig på det, du elsker :-)

Du vil sikkert også kunne lide