27

Må vi bede om tørvejr, tak

Jeg arbejder hjemmefra denne formiddag. Over middag skal jeg ud og undervise, men indtil da, sidder jeg her og ser på, at himlen bliver mørkere og mørkere. Jeg krydser fingre, for i baggrunden kan jeg høre lyden af metalstænger mod brosten, eder og forbandelser og diskussioner om det fornuftige i at stille teltet på den ene eller den anden led. Det kæmpestore markedstelt, som skal stå på gårdspladsen. Teltet, som skal fyldes med garn i alskens farver og kvaliteter. Teltet, som forhåbentlig skal genlyde af stemmerne fra garnglade kvinder og mænd fra hele Danmark. Jeg håber sådan for Kenneth, at det bliver en succes. Han gør sit bedste og han glæder sig.

Det er allerede på fredag, at Kenneth slår dørene op og i hele weekenden åbner lageret for de, som kunne tænke sig muligheden for at mærke og se, inden de køber i den virtuelle butik. Det er også inden på fredag, at vi skal have båret flere hundrede kilo garn ud i teltet, som skal rumme nogle helt fantastiske tilbud. Jeg har forbud mod at gå på rov. Jeg kan få resterne, siger han. Intet andet. Jeg holder mig i skindet.

Jeg håber sådan på tørvejr. Naivt er det vist, for jeg har jo set vejrudsigten, men bare tørvejr til teltet er oppe at stå og så gerne tørvejr igen på fredag, når Kenneth slår de imaginære døre op for forhåbentlig dit besøg og Saltum igen slår dørene op for årets Uldfestival.

Jeg har meldt mig som stik-i-rend og heldigvis har vi andre, som også gerne giver en hånd med. Det er vi meget glade for og så glæder vi os jo til, at Hanne kommer lørdag og sætter alle stramajsejl til :-)

PS – hvis du tænker på at kigge forbi i løbet af weekenden, er her et link til nogle gode, praktiske oplysninger, som du måske kan have glæde af at have.

Du vil sikkert også kunne lide