15

Torsdag og vi snupper endnu en tørn eller to

Kastanjen på gårdspladsen er sprunget ud. Den er så smuk lige nu. Om lidt kommer lysene og gør synet helt fantastisk, men indtil det sker, nyder jeg de saftiggrønne blade og synet af foråret, mens jeg håber på bedring forude. I dag er her nemlig gråt. Gråt i gråt. Regnvejr er på vej, siger de. Masser af regn. Blæst.

Barduner? Tjek. Stormpløkker? Tjek. Godt humør? Tjek. Gode tilbud? Tjek. Jeg-tror-det-går-attitude? Tjek.

Jeg læner mig ikke tilbage i sikker forvisning. Jeg læner mig frem i spændt forventning. Jeg snupper lige en arbejdsdag og kidnapper så Lone, så hun og jeg kan komme i gang med at stable garn, hvor garn skal være. I regn. Og gummistøvler. Og selvsikker vi-kan-attitude. Man skal jo overleve.

Må din dag blive fri for det, du ikke gider :-)

Du vil sikkert også kunne lide