25

Der kom en pakke fra Amerika

Engang kunne en pakke fra Amerika skabe stor begejstring og vække en slumrende udlængsel, for det var temmelig sjældent og meget eksotisk at modtage pakker fra den anden side af jordkloden.

I dag er det mere almindeligt og der er ikke mange ting, jeg ikke ville påtage mig at sende bud efter over there, men jeg har altså en grænse for, hvornår jeg synes, at det begynder at løbe mig lidt af hænde. Det har Kenneth ikke. Som i overhovedet ikke.

I dag – af alle månedens dage og naturligvis fordi vi slet ikke har det mindste travlt og andet at lave – ankom så hans nye “krydsnøgleapparat”, men i en størrelse og udformning, som nok overgår de fleste. En stor maskine, som har gjort gavn hos Knit One Crochet Too, men nu skal gøre sine hoser grønne nede bagerst i haven på en gammel gård i Gug, Danmark.

Den havde jeg ikke lige set komme. Eller, det var jo faktisk svært at undgå, men jeg havde alligevel nok lige holdt en hest eller to, inden jeg havde bedt om at få maskinen sendt tværs over Atlanten. Det gør Kenneth ikke.

Den rare fragtmand hjalp Kenneth ned bagerst i haven med pallen. Med hiv og sving fik de pallen ind omkring hæk og hushjørne. Nu er resten op til os.

Ja, jeg ved snart ikke, men jeg håber ved gud, at den udvikler fødder i løbet af de næste par døgn, for den er ondt tung og jeg knækker under ingen omstændigheder nakken på skidtet. Så hellere bygge skur udenom, men jeg er helt sikker på, at Kenneth ikke er enig.

Nogen siger, at muskler kommer med arbejde. Måske jeg skulle prøve …

Du vil sikkert også kunne lide