11

Det var ikke kun solen, som dansede denne pinse. Kenneths hækklipper gjorde også.

Vi får rykket igennem denne pinse og vi trængte, så det gør godt. Vi er i mål med en del og mangler ikke meget, før haven igen er til at hygge i uden dårlig samvittighed.

Vi har hæk allevegne. Nu har vi også en pokkers stor trampolin. Som er noget så sjov. Begge dele er onduleret denne mandag. Først hækken, som er klippet ind og ned. For alvor. Bagefter trampolinen, som måtte rykkes rundt i manegen, for at give plads til vores aktiviteter, men begge dele er i vater nu.

En del af min valmuepark måtte lade livet, men der er andre i vente på udvalgte steder i haven, så jeg overlever til gengæld for lidt styr på de mange meter hæk, der er klippet de sidste to dage. Der venter hundrede af meter endnu. Kenneth er glad for hæk. Altså indtil armene svier og der stadig ingen ende er på klipningen af dem. Så bander han. Lidt.

Han giver dog aldrig op. Ovenfor er han ved at være i mål med bøgehækkene men forude venter mange, mange meter liguster plus alt det løse. Inklusive tjørnehækken vi HADER.

Mens Kenneth gi’r den gas med alle sine powertools, smutter jeg ind i skyggen med Anne, som kommer kortvarigt forbi. Vi drikker en kop kaffe, udveksler sidste nyt og smutter så ind til Aalborg, hvor Anne har en aftale. Da vi kommer retur, er Kenneth længere og har tid til at smutte med indenfor på lageret, inden vi sender Anne retur til Silkeborg. Det var dejligt at se hende og lige kramme.

Snart får det en ende med al den hæk. Ikke fordi vi er færdige, men fordi vi skal huske at holde pause. Og feje.

Det ender hæderligt de fleste steder og selvfølgelig er der også en bagside af medaljen. Ikke alt er lutter idyl og virkeligheden er jo, at det altid kun er en udvalgt del af min virkelighed, du får adgang til. Her er lidt af det, jeg normalt ikke gider fotografere…

Hjørnet hvor alting venter. På bedre tider, måske? Mest af alt på en ny terrasse og et drivhus. Ligesom mig.

Vi er tilpas med pinsens indsats. Der er stadig masser at gøre, men vi er i stand til at nyde, det vi nåede, og glemme alt det, vi ikke nåede. Vi har været rigtig flittige og vi fortjener i den grad sofaen, som venter om et øjeblik. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide