3

Masser af abrikoser, måske…

Jeg fik æren af græsplænetrimning denne formiddag. Op på traktoren og derudaf. Med fare for at lyde pjattet, var det med hjertet i halsen jeg gled gennem haven med mindst 15 km/timen. Jeg synes, at fart er en underlig relativ størrelse, for 180 på autobahnen sydpå er ingenting, men her var jeg nærmest ved at dø af skræk – og naturligvis helt til grin.

Nu ligner skidtet omtrent en bedre park og jeg er tilfreds med resultatet. Vejret arter sig og solen skinner og varmer dejligt derude, men mine abrikoser har også brug for den slags.

Abrikosanlæg

Jeg har aldrig set så mange frugter på træet tidligere, så måske er jeg heldig og ender med så mange abrikoser, at der rent faktisk kan produceres et eller andet af dem. Hvis ikke, gør det ingenting, for der er noget særligt over at kunne plukke en solmoden abrikos fra eget træ og bare spise den, fordi man kan.

Forøvrigt fik jeg klippet et par lavendler, så de nu er noget nær skaldede. Det gik lidt stærkt rundt om hjørnerne, men de overlever vel og ellers er der ikke noget at gøre ved det. Jeg fandt til gengæld masser af aflæggere, som så kan erstatte hvad jeg fik slået ihjel under min hasarderede kørsel tidligere. Det koster lidt, at være en motorbølle ;-)

Du vil sikkert også kunne lide