7

Man skal ikke rutte, når der kan reddes…

– og sådan kan man forlænge livet for noget, som forlængst var endt på kurvekirkegården, hvis ikke vi havde opfundet den gode malertape.

Jeg er også hæftet med imaginært malertape. Jeg rutter nemlig ikke med søvnen i disse dage. Jeg heldige menneske slap for en parkeringsbøde i går, da jeg havde glemt at lægge tilladelse i forruden – sikkert på grund af den manglende søvn og dermed nedsatte hjernefunktion – og havde efterladt bilen fra middag til sent om aftenen, men sådan er livet nogen gange overraskende venlig stemt og det har jeg altså ikke tænkt mig at klage over. I dag huskede jeg det hele. Inklusive et venligt smil til parkeringsvagten, som allerede trak luft i området. Der er meget at være taknemmelig for. Også sommeren og den imaginære tape, som holder sammen på stumperne.

Go’ tirsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide