10

Måtte nætter blive ubevidste energiopsamlinger og ikke konstante urkig og underskudsrynker, tak

Om lidt skal jeg ud af døren, men inden skal jeg sparkes i gang og det gør jeg så med øret inde ved morgen-tv, en kop kaffe, et stykke strik og så stædighed, for natten har været lang og næsten uden søvn. Jeg er træt af de nætter, men denne gang var det helt klart en forventning om, at jeg ville sove for længe, som hele tiden sørgede for at vække mig. Kun for at konstatere, at det stadig var nat. Om og om igen.

Det er spild af gode kræfter, men det lykkedes mig aldrig at få forklaret mig selv det. I stedet vågnede jeg og kunne ikke falde i søvn igen. Akkedog.

Jeg har en skøn opgave foran mig og jeg skal dele den med en kollega, jeg ser alt for lidt til, så jeg glæder mig. Meget.

Mandag bliver skarp, lang og måske lidt våd, for der er gråt med gråt på og ikke det mindste sommer, når jeg kigger ud af vinduet. Godt der så er sommer indeni :-)

Må mandag være god ved dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide