5

En lille, impulsiv udflugt

Jeg fik lov til at køre med chefen til Langå. Jeg sad ved siden af og strikkede. Jeg snakkede også en del. Og så spiste jeg lidt mad købt ved Gudenåen. Jeg var hundesulten. Ikke bagefter, men før.

Vi skulle ind ad Skovbrynet. Helledusseda, hvor der var smukt. Direkte ind i en skov kørte vi. Ad en lille, hullet grusvej kom vi til bestemmelsesstedet. Her kørte Kenneth snart fra igen. Mens jeg ventede på, at han returnerede, gik jeg på opdagelse i området. Smukt og dejligt var der. Jeg så hundeskov, tog og sommerfugle. Jeg duftede også den danske sommer. Jeg fik plukket en grøftekantsbuket. Og beskidte tæer.

Da Kenneth var retur, var han blevet en firmabil rigere og jeg fik endelig lov til selv at føre Moderskibet sikkert hjem på gårdspladsen af E45. Jeg kan lide det. Vi er gode venner, bilen og jeg.

Du vil sikkert også kunne lide