10

Det blev altså lige en tand for meget, men lige om lidt…

Jeg holder det ikke ud, så jeg holder ind i stedet. Jeg kan ikke klare denne lummerhede og har foretrukket køligheden indenfor, hvor jeg har restitueret med masser af vand, skygge og lidt strik de sidste mange timer.

Vi er så heldige, at vores gamle hus er køligt om sommeren og varmt om vinteren. Hvem skulle lige tro det om et hus, der er næsten ethundredeoghalvtreds år gammel, men sådan er det altså og vi nyder det. Indenfor er temperaturen human – som i 24° – mens den udenfor i skyggen har ligget stabilt på 29° de sidste mange timer. I solen er der hedere, men det værste er, at der er så trykkende, at man kan begynde at længes mod regn og det ville jeg alligevel have forsvoret for et par dage siden.

Om et par timer er temperaturen perfekt til udeliv. Så er lyset mildt og terrasseovnen klar. Stearinlys i lanterner, bløde tæpper og gavmilde puder gør korpus glad. Der er sørme meget at glædes over i sensommeren.

Du vil sikkert også kunne lide