6

En human tirsdag

Temperaturen er human i dag. Solen skinner. Jeg har god tid til alting.

Om lidt starter dagen for alvor, men der er altid tid til at nyde, så det gør jeg. Jeg drikker kaffe. Jeg glaner ud af vinduet og jeg nyder, at den lummerhede, der tog kvælertag på Danmark i går, er lettet og har efterladt verden mild og medgørlig. Det her vejr er lige mig. Man kan bevæge sig uden fare for besvimelse og der er stadig sommertemperaturer – bare dem, jeg nyder allermest.

I dag er en dag på kontoret. Dagen starter med tid til småsnak, gode ønsker og blå himmel i kombination med et par solide morgengrin. Jeg er sikker på, at den fortsætter i samme rille og det er bare så meget i orden med mig.

Må din dag sluge så mange grin, at din mave er øm inden aften :-)

Du vil sikkert også kunne lide