14

Søndag med plads til både og

Søndag er akkurat så stille, som jeg vil, at den skal være. Derfor er den garneret med radio, kaffe og lyden af snorkende hund og mand. Ude i bryggerset er vaskemaskinen på arbejde. Udsigten til søndag er stille og rolig og med akkurat det indhold, vi kan finde på at putte i den.

Jeg leder efter flybilletter. Jeg kigger på hoteller. Jeg undersøger muligheden for oplevelser. Jeg planlægger og jeg elsker det. Jeg vil så gerne, at det skal lykkes af stikke af et par dage eller tre.

Mens jeg venter på, at Kenneth vågner, hækler jeg en smule. Måske jeg ender med også at finde strikketøjet frem. Jeg drikker lidt mere kaffe og jeg nyder stilheden, mens jeg under Kenneth al den søvn, han kan skrabe sammen. Han knokler for øjeblikket. Han fortjener i den grad, at der ind imellem er små åndehuller uden krav. Sådan skal søndag være. En dag, som rummer plads til lige præcis det, vi ender med at have lyst til.

Du vil sikkert også kunne lide