18

Skylark, men kun når Oline ikke kigger

Hov. Lørdag blev vist til sådan en vi sidder lige sammen her omkring spisebordet og hygger os, indtil vi går ud og giver den en skalle med oprydningen, men det er slet ikke så tosset endda. Der strikkes lidt, snakkes mere og så er vi for øvrigt enige om, at der er god grund til at nyde, at vi ikke skal andet end det, vi orker.

Torveturen blev droppet, for faktisk har vi så rigeligt af det, som skal holde os gående de næste dage, nemlig masser af frisk grønt og frugt. I stedet har vi lyst til at nyde, at det er weekend og vi har lov til at holde fri, for det har vi jo. Faktisk.

Kenneth og jeg planlægger forsigtigt en lille get-away om nogle uger. Jeg håber, at alt går i orden, for jeg synes, at vi trænger og Kenneth fortjener. Vi skal huske at nyde, at vi har omtrent voksne, unge mennesker, som sagtens kan passe fortet, mens vi snupper en tur ind i efteråret, for at samle nye kræfter.

Skylark ville være en rigtig dejlig cardigan at have med, hvor jeg gerne vil hen, men der er jo også lige Olines smukke, petroleumsfarvede Raven. Måske kan jeg snige mig til at strikke lidt, mens Oline bruger tiden andetsteds. Jeg har tænkt mig at forsøge ;-)

Du vil sikkert også kunne lide