11

Søndagsrutiner er gode at have, når energien er i bund og efterårsfornemmelser trækker tænder ud

Søndag ligner de fleste søndage i mit liv, som tiden er lige nu. Stille morgen med plads ved computeren, hvor jeg drikker kaffe, surfer og nyder, at jeg er alene på skansen. Jeg har fundet strikketøjet frem. Jeg får kun strikket begrænset for øjeblikket, men til gengæld er det ren nydelse, når jeg gør. Jeg strikker med en kombination af Blackhill Højlandsuld og Blackhill Alpaca. Det er en udsøgt fornøjelse.

Jeg strikker på Olines Raven og jeg sniger mig til at strikke på min egen Skylark, når Oline ikke ser det. Jeg er ved forstykke nummer to og Oline undrer sig  – med rette – over, at det tager mig SÅ lang tid at strikke hendes bluse, men jeg skal jo til Skotland om et øjeblik og jeg ville elske, at jeg kunne gemme mig iSkylark derovre. Jeg er fuld af fortrøstning.

I går faldt jeg i The Tudors og jeg er så heldig, at jeg har adgang til alle 4 sæsoner, så der er underholdning til mange timer og mange strikketrøjer forude. Det var en ren og uforfalsket fornøjelse at synke ned i sofahjørnet og bare nyde, at jeg ingenting skulle og oven i købet var helt alene, så ingen syntes, at det var irriterende, at jeg snuppede en renæssancemarathon og det gjorde jeg. Nu er jeg godt indenfor i universet igen og tillige med godt underholdt.

Jeg har for øvrig modtaget Quirky for nogle uger siden og siden helt glemt den, men den er slet ikke tosset og der er mere end en model, jeg kunne tænke mig at strikke.

Lyle, Luella, Pippa, Agnes og Amy er bare nogle af dem, jeg kunne forestille mig, jeg ville give mig i kast med i Quirky, men jeg er stadig langt fra færdig med at strikke fra Cherished, så kommer tid, kommer råd. Foreløbig snupper jeg et par søndagspinde på Skylark og Raven, hvis Oline kommer forbi ;-)

Du vil sikkert også kunne lide