19

Den der gemmer til natten…

– gemmer til katten.

Jeg ved godt, at Oline er forkælet. Jeg er en af dem, som gør det, men ind imellem sker det, at mennesker gør det af ren og uforfalsket lyst til at glæde.

At en kvinde, som ellers har rigeligt med mennesker at forkæle og for øvrigt ikke kender Oline mere, end det hun på ingen måde behøver føle sig forpligtet, fylder det meste af en kuffert op med alle Olines yndlinge, for at fragte dem tværs over Atlanten, det må vist siges at være forkælelse ud over alle grænser.

Olines yndlinge

På spisebordet lå tidligere i dag et bjerg af amerikansk slik, som er nøje udvalgt og håndplukket af en kapacitet indenfor uselvisk forkælelse. Et BJERG, sagde jeg!

Olines yndlinge

 

Oline jubler. Nu er juleslikket på plads og nærig er hun også, for det er ingen smagsprøver i utide. Det hele skal gemmes, for så kan man gå og glæde sig så grumme meget, så det gør hun. Jeg overvejer til gengæld, om jeg ikke skulle benytte mig af, at jeg bor i umiddelbar nærhed af skatten og derfor lige så stille bortføre lidt hver dag. Bare fordi jeg kan og fordi den der gemmer til natten, gemmer til katten. Jeg kan sagtens spinde og sige miaw :-)

Tusinde tak, Sole, for at gide pakke kufferten med alt det godis. Du er kandidat til fortjenstmedaljen :-)

Du vil sikkert også kunne lide