31

Fra velforberedt til desperat og tilbage igen :-)

Juleanden er hentet på et af de smukkeste steder i Danmark. Den er frilandsopdrættet, forkælet og enorm og den har ligget i vores fryser indtil for et par dage siden, hvor Kenneth tog den ud til langsom og sindig optøning. Han satte den til rette oven på fryseren, hvor temperaturen er perfekt til langsom at give slip på permafrost. Der stod den indtil denne morgen.

Det er og bliver aldrig kedelig at leve sammen med Kenneth. Han er fuld af skæg og sjove ideer. Han er kærlig, særlig og det allerfineste menneske, jeg kender. Han er også en smule distræt.

Juleanden blev hentet ind i køkkenet denne morgen. Den var perfekt optøet og klar til alverdens lækkerier, krydderier og frugt og nødder i massevis. Den var bare ikke blevet musesikret …

Jul bliver det nok...

Mens jeg har fundet småting frem til årets julebord, har Kenneth været på andejagt. Han er hjemme igen. En ny, musefri and ligeså og Kenneth græder, når han sammenligner indkøbt, lækker og økologisk frilandsand med certifikat og nøglehuller allevegne med landanden fra det smukkeste sted i Danmark. Der går tre af den første på den sidste, men jul bliver det og historien bliver jo sjov. Med tiden!

Du vil sikkert også kunne lide