41

Got it!

Der kunne skrives historier om denne sidste-øjebliks-jul, men det gider vi ikke, for vi når det. Pokkertagemig. Gaver, mad og nu endelig juletræ er i hus. Vi mangler ikke mere, for julerengøringen klarede jeg, mens Oline finsov (man er vel teenager) og Kenneth var på jagt efter et af byens tilsyneladende sidste juletræer. Det var ikke nogen nem opgave, men han har klaret den, mens snestormen tog til og gjorde det umuligt at kigge ud gennem gårdens vinduer.

Alt er hvidt derude og jeg har været ude med Oskar, for at hive fuglene en sidste julegave i form af nogle æbler og lidt vand. Ingen skal mangle og heldigvis gælder det også os hvad angår juletræ.

Got it!

Vi nåede at blive nervøse. Det indrømmer vi. Til gengæld har Oline nu kastet sig over opgaven med at pynte træet, som dufter skønt af gran og juledage iført uldsokker og morgenhår kun afbrudt af skønne gæster og søde visitter. Vi glæder os!

Glædelig jul

Vi nåede i mål. Allesammen. Må din jul blive vidunderlig, blid, kærlig og fuld af alt det, som gør hjerter varme og maver bløde. Må du få det, som du helst vil have det og lad os så mødes igen om en lille stund, når vi igen orker at rokke med ørerne.

Glædelig, kærlig jul til dig og dine ♥

Du vil sikkert også kunne lide