14

På første række

I dag er sådan en dag, hvor man er glad for, at huse er hule og man sidder indenfor. Min udsigt i dag er denne:

Frederikstorv

Jeg elsker, at jeg har udsigt ned over Frederikstorv. Der er liv og konstant forandring. Der udspiller sig dramaer af episke dimensioner, når parkeringspladsen er fyldt og nogle bilister ind imellem oplever, at det er omtrent umuligt at komme ind eller ud. Andre gange er det parkeringsvagten, der giver anledning til morskab eller galde og alt mens alt dette drama udspilles, leves liv i og omkring de gamle huse.

Her er grønthandlere, kiosk og en butik med farverige snørebånd. Her er krydsfeltet mellem indre bys travle butiksliv og de stille liv, som også leves i gaderne lige bagved. Her er halal og spillehal. Her er ludere og lommetyve. Her er med andre ord liv og glade dage og det holder jeg af, ligesom jeg holder af sneen, som drysser gavmildt ned over torvet.

Jeghar en god plads på første række :-)

Du vil sikkert også kunne lide