33

Jo tak, det går vist fremad. Måske. Håber jeg.

Det er jo kun ind imellem, at jeg har ret, når jeg proklamerer et eller andet. Det med at lade en dynedag eliminere generel ubehag, det kom altså ikke til at holde stik. Jeg har ondt i alle led, en feber, der kommer og går, hovedpine og svimmelhed, men ingen forkølelse. Ha! Det sidste er jeg sluppet for. Til gengæld bankede jeg det i forvejen ømme hoved ind i væggen, da jeg ville tage bad i morges, for jeg havde glemt at tage svimmelheden i ed. Det resulterede ikke i andet end en såret stolthed.

I dag har været god. Jeg har set tv. Jeg har rent faktisk holdt mig vågen gennem en hel film. Og jeg har strikket. Bare lidt.

Te og film

Fredag er yndlingen. Det er den altså også, selvom jeg stadig er nogle dage fra at være frisk. Sofaen gør underværker for den ømme krop og langsomme hjerne.

Rigtig, rigtig gennemgod weekend til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide